Potek anketiranja, priprava na splošno anketo

18.02.2016

Anketiranje študentov je v polnem teku in lepo teče. 

1)      Konec februarja (ob zaključku prvega semestra) bomo članicam posredovali preliminarne rezultate za izvajalce in predmete, ki se izvajajo  v prvem semestru.

2)      Ob koncu študijskega leta, bodo poleg analiz za izvajalce omogočene tudi analize po hierarhičnih  strukturah programov, če to na članici obstaja (npr. oddelki). Članice, ki to potrebujejo, morajo pripraviti šifrant X4. Primer (predloga) za šifranta X4 je tukaj, opis pa v Priporočilih za izvedbo, str 20. Šifrant X4 je opcijski, vendar del standardizirane izvedbe.  Načeloma so mogoče tudi analize glede pripadnosti predmetov ali izvajalcev določenim entitetam, ki ne sovpadajo s programi (npr. katedre), kar pa je predmet individualnih dogovorov (šifrant X5 in X6). Prosimo, da nam do konca februarja, sporočite, ali potrebujete dodatne analize.

3)      Konec februarja se prične tudi izvedba splošne ankete, ki si jo lahko ogledate tu: https://anketa.uni-lj.si/student/a/28&am . V kolikor bi anketi želeli dodati še kakšno vprašanje, je to mogoče dodati na konec ankete. Prosimo, da to storite do konca januarja. Če se v tem pogledu ne odzovete do konca januarja, razumemo, da dodatnih vprašanj nimate. Ker dodatna vprašanja niso del standardizirane izvedbe, je za taka vprašanja potreben individualni dogovor. Še enkrat spomnimo, da na splošno anketo ne odgovarjajo vsi študenti, ampak se izvaja vzorčenje, tako da vsak študent (prve in druge stopnje) izpolnjuje anketo o zadovoljstvu le enkrat v času študija. 

Komentarji