Študentske ankete UL

22.11.2019

Spoštovani,

 

15.11. so bila v GC naložena poročila za fakultete in sicer:

  • Fakulteta
  • Program
  • Praksa
  • Predmet
  • Excel z vsemi ocenami (anketa PRED, PO, Izvajalci in IPP)

Vsa poročila, ki imajo izračunane trende imajo dodana agregirana povprečja za primere, ko v posameznem letu ni bilo dovolj odgovorov. Za leta, ko število odgovorov morda ni doseglo 4 enote, so sedaj izračunana skupna povprečja za ta leta (glej ul.1ka.si/agregati).

 

Prav tako so  v spletnem referatu naloženi izpisi študentski anket za pedagoge za študijsko leto 2018/2019 (POROČILO, POVZETEK, TRENDI), ki se od vmesnih izpisov (februar, julij) zaradi dodanih odgovorov lahko nekoliko razlikujejo. Ob tem velja izpostaviti:

 

 

  • POVZETEK je sedaj dopolnjen z odprtimi odgovori, tako da so na enem mestu zbrane vse ključne informacije, ki zanimajo pedagoge. Ostale podrobnosti (npr. kvantili, letniki, programi, soizvajalc ipd) so na voljo v celotnem POROČILU.
  • Trendi z dodanimi agregiranimi povprečji
  • Pri pregledovanju PDF izpisa za TRENDE in POROČILO je ob strani KAZALO. Če se ne prikaže avtomatično, ga aktiviramo s klikom na ikono v zgornjem levem kotu.

 

Habilitacijska poročila bodo naložena v začetku decembra.

 

ANKETIRANJE za novo študijsko leto se prične 16.12. 2019.

Prosimo vas, da do 30.11. uredite podatke v VIS za izvedbe predmetov (Šifrant X1). Podatki, ki bodo vneseni do 30. 11. 2019, se bodo uvozili v anketni sistem 1KA, kjer se bo izvedla tudi preliminarna kontrola kvalitete podatkov. Za članice, ki uporabljajo sistem VIS, bo prenos avtomatičen (izvedli ga bodo sodelavci Talpasa). Prenos bomo naredili 2 .12.2019.

 

 

Navodila za izpolnjevanje podatkov v VIS za potrebe šifranta X1 so na tej povezavi: http://ul.1ka.si/r/7/10/Gradiva/Priprava

 

Predvsem bodite pozorni, da so pravilno označeni semestri in predmeti, ki so praksa. Prav tako, morajo biti označeno, da se za pedagoga izvaja anketa. V kolikor to ni označeno, se podatki ne prenesejo v šifrant in anketa se ne izvede.

 

Vse informacije in novice sproti objavljamo tudi na spletni strani: http://ul.1ka.si/

 

V primeru nejasnosti se seveda oglasite, lepo vas pozdravljam,

Komentarji