Anketiranje 2016/2017

02.12.2016

Poslano vsem koordinatorem in prorektorejem.

 

Spoštovani,  

Posredujemo vam nekaj obvestil glede anketiranja, šifrantov in dostopov do poročil:

 

1.       Obveščam vas, da bomo v izogib napakam v šifrantih za 17 članic -  ki še niso pričele z anketiranjem, ampak začnejo 15.12 (vklopili jih bomo sicer že 12.1.2017) - naredili 10.12. avtomatski nov izvoz šifrantov X1. Morebitnih dodatnih sprememb nam torej ni treba posebej pošiljati, kar bodo zajete v navedenem izvozu.

2.       Šifrant X1 bomo posodobili tudi pred začetkom anketiranja v drugem semestru. POMEMBNO: Prosimo vas, da podatke sproti ažurirate, saj se je pri več  članicah zgodilo, da so imeli pedagogi predmete, ki jih  niso poučevali, zaradi česar nastanejo težave, pritožbe, dodatno delo in dodatni stroški.

3.      Ponoviti velja, da bodo ob prijavi na izpit študentom ponujene ankete za predmete, ki jih imajo vpisane za prvi semester in dokler študent ne bo ankete izpolnil ali zavrnil, prijava na izpit ne bo mogoča.  Poleg tega pa bodo imeli študenti v vsakem semestru še eno možnost, da se en dan prijavljajo, tudi če nimajo urejenih anket.

4.       Predmete, ki imajo izpitne roke morda izven izpitnega obdobja, pa je potrebno urediti posebej, v smislu izven sistemskega datuma (za pomoč se obrnite na Talpas).

5.       Kot ste bili obveščeni, so sedaj vsa poročila naložena v GC. Še letos pa bodo posredovana tudi poročila o doktorskem študiju  ter sumarna analiza UL (primerjava rezultatov po vseh članicah UL).

6.       POMEMBNO: Navodilo, ki smo ga prejeli iz UL je, da odslej nobenih poročil ne dajemo na CDjih. V kolikor imate kakršnekoli težave z GC, se prosim obrnite na Meta.babnik@uni-lj.si

 

Še enkrat  vas tudi vabimo, da podate čimbolj izčrpne in sistematične komentarje na https://1ka.si/set (ta naslov je napisan tudi na vseh poročilih). Samo na tej osnovi lahko procedure in analize izboljšamo.

 

 

Komentarji