Obvestilo - Maj

25.05.2016

Spoštovani,

v začetku maja so bile vklopljene študentske ankete za drugi semester, ankete se bodo izvajale do konca septembra. V tem času bo pripravljen tudi sistem za avtomatizirano distribucijo anket pedagogom preko VISa. Tako da ob koncu leta ne bo več potrebna »ročna« distribucija.

Pred časom smo vas pozvali, da nam sporočite, če potrebujete analize po hierarhičnih strukturah programov (npr. katedre, oddelki). Te analize so del standardizirane izvedbe, vendar morajo članice šifrant, ki se potrebuje za te analize pripraviti ročno. Gre za šifrant X4, primer (predloga) za šifranta X4 je tukaj, opis pa v Priporočilih za izvedbo, str 20.

Nekateri  (FGG, NTF, FMF) ste že sporočili, da bi te analize potrebovali, ostale pa prosimo, da nam v kolikor bi analize potrebovali, to sporočite čim prej.

V kolikor bi morda potrebovali drugačne analize oziroma drugačne izpise od predvidenih, nam to sporočite čim prej.

 

Kot že rečeno, bodo julija vklopljene tudi ankete za doktorski študij (dve anketi – za prvi in drugi letnik). V kolikor bi anketam želeli dodati kakšno vprašanje, nam to sporočite do 20.6.

Anketo za prvi letnik doktorskega študija si lahko ogledate tu.

Anketa za drugi letnik doktorskega študija je tu.

Glede poročil in izvedbe anketiranja v prvem semestru vas prosimo za hitro povratno informacijo,  zato vas prosim, če izpolnite kratko (anonimno) anketo, ki ima le štiri vprašanja.

Na osnovi vaših odgovorov bomo skušali izboljšati izvedbo ankete.  Dostop do ankete: https://www.1ka.si/info

 

 

Komentarji